Tokaj Gourmet

Tokaj Gourmet

Bisalmás, káposztás lepény

2015. október 08. - birskörte

h-kaposztas_f.jpgA lepény egy mulatságra készült, és nem lepénynek. Úgy gondoltam, tészta nélkül sütöm meg, de végül nem volt időm kísérletezni, biztosabbnak láttam, hogy valamibe beleágyazom. És akkor előkaptam a már megszokott vajastészta receptemet, abban nem csalódtam még:)

Tovább a receptre

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tokajgourmet.blog.hu/api/trackback/id/tr487948964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása