Tokaj Gourmet

Tokaj Gourmet

Sült birsalma krém

2015. október 08. - birskörte

p1290413.JPG

A birsalmát megsütjük és máris krém lesz, csak a bőrét kell lehúzni, magházáról levágni a húsát és pürésíteni. Innentől kezdve ízesíthetjük kedvünk szerint.

Tovább a recepthez

A bejegyzés trackback címe:

https://tokajgourmet.blog.hu/api/trackback/id/tr147950402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása