Tokaj Gourmet

Tokaj Gourmet

Birsalmabefőtt és nyúlmáj

2015. október 08. - birskörte

p1250225.JPG

Fordított volt a sorrend, először csináltam meg a nyúlmájat a birsalmával.Azután jutott eszembe, hogy ha másért nem (de másért is), ezért érdemes befőttet eltenni.

Tovább a receptre

A bejegyzés trackback címe:

https://tokajgourmet.blog.hu/api/trackback/id/tr457950422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása